Voor wie?

Metaallokaal biedt verschillende activiteiten aan. U kunt dan denken aan een workshop met collega's of een familieactiviteit. Hieronder vindt u meer informatie over de activiteiten van, en mogelijkheden bij Metaallokaal.

Teambuilding

Het groepsproces staat bij deze activiteit centraal. Alleen door onderling overleg en samenwerking is het mogelijk om binnen de gestelde tijd alle onderdelen tot één product samen te stellen. Enkele voorbeelden van opdrachten zijn:

Lees verder

Familiedag

Maak met z'n alleen een aantal vuurkorven, kandelaars of een wijnrek! In 3 uur tijd is het mogelijk een of meerdere producten te maken. Tijdens de activiteit wordt er gewerkt met knipscharen, een wals en buigmachine en er wordt natuurlijk gelast.

Lees verder

Vrijgezellenfeest

Samen een geweldige smoker lassen of een BBQ om deze vervolgens meteen te kunnen gebruiken. Bij Metaallokaal kunt u terecht voor een vrijgezellenactiviteit: een leuk kado voor de bruidegom en een onvergetelijke dag voor iedereen.

Lees verder

Bedrijfsuitje

In de werkplaats van Metaallokaal wordt uw bedrijfsuitje of afdelingsuitje een technisch en creatief evenement. Als groep maakt u gezamenlijk een BBQ, pizzaoven, kunstwerk, of een idee naar eigen keuze.

Lees verder