Lascursus (6 avonden)

9 oktober 2023

Download het .pdf informatieblad

Lassen basis

Deze praktijkgerichte cursus is bedoeld voor de beginnende lasser die de basisbeginselen van het MIG/MAG en elektrode lassen onder de knie wil krijgen.

Tijdens de cursus komen onder andere de volgende onderdelen aan bod: • Zelfstandig de instelling van een las machine bepalen; • Basiskennis opdoen over de werking van een lasmachine; • Het herkennen en verbeteren van lasfouten.

Na een algemene uitleg tijdens de eerste cursusavond wordt er vooral veel geoefend. Om de voor- en nadelen van het MIG/MAG en elektrode lassen te ervaren wordt er na de derde cursusavond van lasproces gewisseld. Ook is er de mogelijkheid kennis te maken met het TIG lassen van staal een aluminium.

Na afloop van de cursus heeft u het volgende geleerd:
• Snoeren lassen; • Maken van een hoeklas onder de hand en staand; • Maken van een buitenhoeklas; • Zwaaiend lassen; • Van boven naar beneden lassen; • Maken van een staande hoeklas in meerdere lagen.

Tijdens de cursus heeft iedere deelnemer een eigen lasplaats met lasmachine. De cursus is met maximaal 8 deelnemers. De cursusduur is 6 avonden van 19.30 tot 22.00u

Prijs: € 370,= (incl. BTW)
Max. aantal deelnemers: 8
Helaas, deze cursus is vol

maandag 9 oktober 2023 19:30u None
maandag 23 oktober 2023 19:30u None
maandag 30 oktober 2023 19:30u None
maandag 6 november 2023 19:30u None
maandag 13 november 2023 19:30u None
maandag 20 november 2023 19:30u None

Helaas zijn er voor deze cursus geen plekken meer beschikbaar.

Voorwaarden

Betaling geschiedt altijd per overschrijving. Het bedrag moet uiterlijk een week voor aanvang van de cursus overgemaakt, IBAN is NL 74 ABNA 0540620580 en staat op naam van J.H.J. Nagel.

Metaallokaal behoudt zich het recht voor een cursus te annuleren dan wel op een later tijdstip te organiseren. Cursisten krijgen hierover tijdig bericht en indien dit tijdstip niet schikt krijgt u uiteraard het reeds betaalde cursusgeld zo spoedig mogelijk gerestitueerd.

Inschrijvingen kunnen tot twee weken voor aanvang van de cursus/workshop kostenloos geannuleerd worden door de cursist. Bij annulering na deze periode wordt € 25,00 administratiekosten in rekening gebracht. In beide gevallen dient u schriftelijk te annuleren. U kunt uw annulering sturen naar info@metaallokaal.nl.

Heeft u een klacht over een geleverd product van Metaallokaal? Zie de klachtenprocedure in onze Algemene Voorwaarden

Metaallokaal is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 2727607.