Dagcursus metaalbewerking/lassen

1 december 2022

Tijdens deze dag worden de beginselen van lassen (MIG/MAG en elektrode) en eventueel ook draaien en frezen uitgelegd. Na de uitleg over de verschillende mogelijkheden en instellingen van de machines gaat iedereen individueel aan de slag. Het is tijdens deze dag ook mogelijk een eigen idee uit te werken.

Prijs: € 190,= (incl. BTW)
Max. aantal deelnemers: 8
Nog 4 plekken beschikbaar

donderdag 1 december 2022 09:00u None

Inschrijven

  • Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden

Voorwaarden

Betaling geschiedt altijd per overschrijving. Het bedrag moet uiterlijk een week voor aanvang van de cursus overgemaakt, IBAN is NL 74 ABNA 0540620580 en staat op naam van J.H.J. Nagel.

Metaallokaal behoudt zich het recht voor een cursus te annuleren dan wel op een later tijdstip te organiseren. Cursisten krijgen hierover tijdig bericht en indien dit tijdstip niet schikt krijgt u uiteraard het reeds betaalde cursusgeld zo spoedig mogelijk gerestitueerd.

Inschrijvingen kunnen tot twee weken voor aanvang van de cursus/workshop kostenloos geannuleerd worden door de cursist. Bij annulering na deze periode wordt € 25,00 administratiekosten in rekening gebracht. In beide gevallen dient u schriftelijk te annuleren. U kunt uw annulering sturen naar info@metaallokaal.nl.

Heeft u een klacht over een geleverd product van Metaallokaal? Zie de klachtenprocedure in onze Algemene Voorwaarden

Metaallokaal is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 2727607.